G310R szeptembertől a kereskedésünkben

A BMW G 310 R

Intenzív motorozási élmény.
A BMW G 310 R a motorozási élmény esszenciája. A mozgalmas városokhoz fejlesztették, továbbá mindazoknak, akik egyszerűen csak szeretnek motorozni. Könnyedén irányítható és kezelhető, ugyanakkor sportos is. A magas és az alacsonyabb motorosok is azonnal otthon érzik magukat a BMW G 310 R nyergében! Könnyű és emellett 313 cm3-es motorblokkjának köszönhetően egy igazi erőgép. Megbízhatóan és biztonságosan juttat el a munkába, a találkozóhelyre vagy visz ki a városból. A G 310 R egy igazi BMW motorkerékpár csak az eddigieknél kisebb hengerűrtartalommal. Kiváló minőség, kimagasló kidolgozás és rendkívüli technológia biztosítja az intenzív motorozási élményt.


Jó gének. Jó megjelenés.
A jó megjelenés a családban marad – a G 310 R egyértelműen az S 1000 R génjeit hordozza. A sportos idomzatú, erőteljes fényszóró, a dinamikus üzemanyagtank-borítás és a tipikus roadster arányok teszik igazán vonzóvá. Dinamikus eleje és egyedi hátulja miatt egyszerre karcsú és erőtől duzzadó. A rövid ülés a roadster dinamikáját hangsúlyozza, továbbá – különösen fehér színben – egyértelműen „motorsport” megjelenést kölcsönöz. Az arany színűre eloxált első teleszkópvillák és féknyergek a motorkerékpár kimagasló minőségét emelik ki. Az alumínium lengővilla aprólékos kidolgozottsága szintén figyelemreméltó részlet, kivágásai könnyedséget sugároznak, rugóstagja pedig stabilitást biztosít. Széles gumiabroncsai megfelelő tapadást szavatolnak – a motorozási élmény garantált.

Könnyű, erőteljes és könnyedén irányítható.
A G 310 R műszakilag sem lesz második helyezett. Épp ellenkezőleg: kifinomult és a hagyományostól eltérő műszaki megoldásai révén az élen áll. Többek között 313 köbcentiméteres, egyhengeres, négyütemű motorblokkja biztosítja mindezt. A megszokottól eltérően hátrafelé megdöntött henger, valamint a 180 fokkal elforgatott hengerfej lejjebb helyezi a tömegközéppontot és az első kerék irányába tolja el. Ennek köszönhetően a
G 310 R agilisabb és könnyebben irányítható. Hosszú lengővillája a tengelytáv felesleges növelése nélkül biztosít nagyfokú stabilitást. 2013 óta mindegyik BMW motorkerékpár alapfelszereltségének része az ABS. A G 310 R is már széria kivitelben tartalmazza a blokkolásgátlót, amely minden motorozás alkalmával hozzájárul a biztonsághoz. Megnyerő dizájn, erőteljes motorblokk és kevesebb, mint 160 kilogrammos tömeg teljesen feltankolt állapotban – a G 310 R-rel egyszerűen csak élvezni lehet a motorozást.

Mindenki ki akarja próbálni.
Motorozz minden stressz nélkül az utakon a G 310 R-rel! A megfelelően elhelyezett kezelőszerveknek köszönhetően még a nagyvárosi nyüzsgésben is magabiztosan motorozhatsz. A markolatok, lábtartók és kezelőszervek ergonomikus elhelyezkedése kiváló motorozási élményt szavatol. A G 310 R megfelelő üléspozíciót, ebből következően kiváló stabilitást biztosít minden motoros számára. Futómű-geometriája minden körülmények között agilissá teszi.

 

Alapár: 1 600 000 Ft*