R nine T Scrambler

A BMW R nineT Scrambler

Az ár jóval kedvezőbb, mint amire előzetesen lehetett számítani, 4.300.000-Ft*-tól kapható az alapmodell,
a motorhoz felár ellenében opcióként ASC, drótküllős kerék, off-road gumik, markolatfűtés, riasztó,
magasított ülés és alumínium üzemanyagtank rendelhető.
Az első darabok szeptemberben érkeznek kereskedésünkbe.

* Regisztrációs adóval növelt bruttó ár.

Őszinte. Vad. Léghűtéses.
Érezd a szelet, dőlj be minden kanyarba és éld át a szabadság érzését minden egyes méteren – a BMW R nineT Scrambler arra ösztönöz, hogy a saját utad járd. Kemény, eredeti és bárhova elmegy, ahova csak szeretnéd. Igazi egyéniségeknek való, akik szeretnék, ha motorkerékpárjuk puritán és minimalista maradna.


Lásd, halld és érezd!
Az R nineT Srcambler egyedi hangja igazán figyelemfelkeltő. A klasszikus, „ezerkettes” boxermotor és a magasan vezetett dupla kipufogódob gondoskodik a motorkerékpár erőteljes meghajtásáról és arról, hogy egyedülálló hangja felismerhető legyen.

Az R nineT-hez képest a markolatokat feljebb, a kényelmes ülést pedig áthelyezték, ami magabiztos, ugyanakkor pihentető üléspozíciót eredményez minden motoros számára. A hosszabb rugóutaknak köszönhetően a keményebb útviszonyokkal is könnyedén megbirkózik.

img
Határok nélkül.
Terepes mintázatú gumiabroncsok, magasan vezetett kipufogó, tipikus teleszkóp gumiharmónika-pár és pihentető, egyenes üléspozíció  - már első pillantásra nyilvánvaló, hogy a tipikus Scrambler dizájnnak köszönhetően egyetlen túrának sem kell véget érnie ott, ahol az út befejeződik. A 19 colos első kerék, az analóg fordulatszámmérő, a matt szürke, puritán, acél üzemanyagtank és a további egyedi részletek teszik a Scrambler-t kiváló minőségű klasszikussá. Mindemellett néhány apró módosítással még egyedibbé tehető az R nineT Scrambler.

Tipikus Scrambler, tipikus BMW Motorrad: az R nineT Scrambler a legmagasabb fokú biztonságot, megbízhatóságot és minőséget képviseli. A biztonságért az alapfelszereltség részét képező ABS (blokkolásgátló) és ASC (kipörgésgátló) felel.

Határtalan motorozás. Fejezd ki önmagad az R nineT Scrambler-rel!